Náš tým

Manažeři restaurace

Manažer Milan Flek

Milan Flek

V gastronomii pracuji již jedenáct let. Mé první zkušenosti s obsluhou byly občas velice úsměvné, jelikož jsem vystudoval školu na hony vzdálenou gastronomii. Každopádně nasloucháním a učením jsem se vypracoval ze stavaře na číšníka, poté přes vrchního až na manažera jedné z předních restaurací v Plzni.

Zastávám názor, že nejdůležitější vlastností personálu v gastronomii je empatie a schopnost naslouchat přáním zákazníka. A samozřejmě také příjemné a nenucené vystupování.

Nejen tyto zkušenosti, nabyté během mé dlouholeté praxe, se snažím předávat dále svým kolegům a kolegyním. Velice mne naplňuje úspěch tohoto snažení, který vidím v evidentním zlepšení našeho personálu, ale hlavně v pozitivních reakcích zákazníků. Pokud od nás host odchází s pocitem příjemně stráveného večera, jsem velice spokojen a hrdý na své spolupracovníky.

Manažerka Radka Staňková

Radka Staňková

V gastronomii pracuji 13 let, mým startem byla střední hotelová škola. Z brigádnice na mytí skla jsem se vypracovala na manažerku restaurace.

Tato práce mě velice naplňuje, proto se se svými kolegy snažím maximálně uspokojit každé přání zákazníků. Nejraději vidím spokojené hosty, kteří se za námi do restaurace rádi vrací.

Šéfkuchař

Šéfkuchař Jan Kindl

Jan Kindl

Nikdy jsem nebyl pilný student. Do školy jsem se chodil vyspat, praxe odbýt a hurá pryč. Pořádná vášeň k vaření se ve mě probudila až v první práci, kde jsem narazil na zkušenějšího kolegu, který mě toho strašně naučil. Když jsem nastoupil do PI.JEZ.PI, potkal jsem nové kolegy, nové postupy a suroviny, nová jídla. Má zvídavost a zkušenosti dále rostly, zejména díky mému předchůdci. Pod jeho vedením jsem nabyl nejen nové zkušenosti, ale hlavně odpovědnost, která je s prací šéfkuchaře nerozlučně spojena. A teď jsem šéfkuchařem já! Baví mě práce s jídlem, neustále zkoumám chutě zákazníků, jejich preference.

Nejlepší pocit je, když se něco povede a můžu předat svou zkušenost kolegům nebo naservírovat jídlo hostům a vidět jejich spokojenost.

PI.JEZ.PI, restaurace
Americká 38, Plzeň

Zobrazit na mapě

Otevírací doba:
PO – ČT 11:00 – 24:00
PÁ, SO 11:00 – 01:00
NE 11:00 – 23:00

Nekuřácká restaurace.

Manažeři restaurace:
Milan Flek
Radka Staňková

Šéfkuchař:
Jan Kindl

Rezervace:
377 331 308
608 182 478

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

25. 04. 2014

Take away Restaurace Bohemia

Dle denní nabídky Restaurace Bohemia si můžete objednat oběd s sebou. Stačí pouze poslat email, kde napíšete:

  • jméno a příjmení
  • telefon
  • jídlo, které si chcete objednat a počet porcí. Aktuální …

všechny události

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

Přidejte se k našemu týmu kuchařů!
Oznámení o EET

všechny události