Jídelní lístek

JEZ barové jídlo

  Množství Cena (Kč)
Prase v sádle 100 g 89,–
pomalu dělané vepřové ve vlastním nosu se sádlem, podávané za studena s domácím chlebem
Domácí paštika 100 g 118,–
z kachních jater s jablkovým chutney se sušenými brusinkami, chléb
Carpaccio 70 g 198,–
z hovězí svíčkové marinované s bylinkami, podávané s kapari, parmezánem a rukolovým pestem
PI.JEZ.PI BBQ burger 150 g 218,–
ze 100% hovězího masa se sýrem cheddar, papričkami jalapeňos, dijonskou majonézou a hranolky
– na přání s volským okem 1ks 20,–
„Caesar“ burger s krůtím masem, 150 g 189,–
slaninou, římským salátem, bramborovými chipsy a koktejlovou omáčkou
Grilovaný lilek s parmezánem, 200 g 124,–
olivami, řeřichou a pažitkovým dipem
Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem 100 g 128,–
rukolou a balsamicovou redukcí
Grilovaná kuřecí křidélka v citrusové marinádě a omáčce Louissiana, 600g 188,–
řapíkatý celer a mrkev, blue cheese omáčka
Grilované kousky vepřové panenky a kuřecího masa 200 g 218,–
ve slanině, sýrová quesadilla, variace omáček
Antipasti 125 g 182,–
s grilovanou zeleninou, olivovou tapenádou a rozpečenou ciabattou
Tatarák z norského lososa 70 g 179,–
na mangovém chutney s chilli a mátou, wasabi kaviárem a opečeným toastem
Cuketové rolky 200 g 129,–
zdobené balsamicovou redukcí, opečeným bylinkový toast
Hovězí tatarák 150 g 245,–
u nás míchaný s topinkami na sádle/na sucho

DEJ SI polévku

  Množství Cena (Kč)
Domácí drůbeží vývar 300 ml 54,–
s domácími nudlemi, zeleninou a kuřecím masem
Tomatová polévka 300 ml 58,–
se zakysanou smetanou a bazalkovým pestem

JEZ salát

  Množství Cena (Kč)
Salát Caesar 250 g 188,–
s kuřecím masem, slaninou, vajíčkem, parmezánem a křupavými krutony
– grilované kuřecí maso na salát extra 100 g 48,–
Řecký salát 300 g 135,–
s marinovaným balkánským sýrem
Grilovaný kozí sýr 200 g 165,–
na špenátových a salátových listech s karamelizovanými jablky, vlašskými ořechy, dresinkem z vinného octa a ciabattou

JEZ zdravě

  Množství Cena (Kč)
Grilovaný steak z norského lososa 150 g 335,–
se zeleninovým ratatouille a pečenými brambory Grenaille

JEZte, dětičky :-)

  Množství Cena (Kč)
Kuřecí smažený řízeček 80 g 89,–
s bramborovou kaší a máslem (smažené hranolky)
Kuřecí špíz 80 g 89,–
s jarní cibulkou, barevnou paprikou a vařeným bramborem
Spaghetti pomodoro 150 g 89,–
s restovanými tomaty, kečupem a bazalkou, sypané sýrem

JEZ steak

  Množství Cena (Kč)
Beefsteak 200 g 369,–
z pravé svíčkové, nejkřehčí, nejžádanější, ale také nejcennější část hovězího masa, bez tukového krytí, doporučujeme úpravu MEDIUM
Rumpsteak 300 g 296,–
ze zadní kýty, nejlepší část zadního hovězího, velice jemné maso, doporučujeme úpravu MEDIUM
– Omáčka se zeleným pepřem   49,–
– Lišková omáčka se smetanou   49,–
– Omáčka z hrubozrnné hořčice se smetanou   49,–

JEZ pořádný maso

  Množství Cena (Kč)
Kuřecí roláda z vykostěného stehýnka 200 g 198,–
připravená metodou „sous vide“ se sušenými rajčaty a mozzarellou, bramborovou kaší a máslovou zeleninou
Pečené kuřecí prsíčko ,,Supreme" 230 g 249,–
připravené metodou „sous vide“ na cuketovém rizotu se sušenými rajčaty a hoblinkami parmazánu
Texas pork steak 350 g 278,–
steak z vepřové pečeně s kostí se šťouchaným bramborem se slaninou a cibulkou, marmeládou z červené cibule a smetanovo – pepřovou omáčkou
Grilovaná vepřová krkovice 250 g 232,–
podávaná s pečenými brambory s chilli a česnekem, grilovanou paprikou a pažitkovým dipem
Grilovaná vepřová panenka připravená metodou ,,Sous vide" 200 g 248,–
filírovaná na houbovém ragú s bramborovými rosti
Bramborové noky s vepřovou panenkou 300 g 198,–
grilovanou zeleninou s tomaty a hoblinkami parmezánu

JEZ domácí těstoviny

  Množství Cena (Kč)
Spaghetti Aglio olio 300 g 128,–
s chilli papričkami, česnekem a strouhaným parmezánem
Rigatoni Carbonara 300 g 159,–
s restovanou pancettou a strouhaným parmezánem
Spaghetti Arrabiata 300 g 135,–
s tomatovou omáčkou, česnekem, chilli a bílým vínem, parmazán
Tagliatelle s kuřecím masem 300 g 184,–
listovým špenátem, smetanou a parmezánem
– parmezán extra 30 g 35,–

JEZ domácí klasiku

  Množství Cena (Kč)
Vepřový řízek z pečeně smažený v trojobalu 200 g 189,–
s vařeným bramborem a okurkovým salátkem
Výpečky z vepřové krkovice 200 g 179,–
s červeným hlávkovým zelím se škvarky, chlupatými knedlíky, zdobená smaženou cibulkou
Hovězí líčka v omáčce z červeného vína a zeleniny 200 g 245,–
s bramborovou kaší a pečenou kořenovou zeleninou

PI.JEZ.PI doporučuje

  Množství Cena (Kč)
Kachní prsa připravená metodou ,,sous vide"" 200 g 265,–
s pastinákovým pyré, dušeným listovým špenátem doplněným o glazé z červeného vína a petrželovými chipsy

JEZ dezert

  Množství Cena (Kč)
Crème Brûlée 1 ks 87,–
tradičně připravený smetanový krém s karamelovou krustou
Pošírovaná hruška v bílém víně 1 ks 85,–
s tartaletkou plněnou vanilkovým krémem a želé z portského vína
Čokoládový fondant 1 ks 93,–
s bílou čokoládou, vanilkovou omáčkou, višňovou zmrzlinou a ovocem

JEZ přílohu

  Množství Cena (Kč)
Pečené brambory ve slupce 170 g 42,–
Brambory maštěné máslem 200 g 39,–
Steakové hranolky 170 g 45,–
Restované cibulové brambory 200 g 47,–
Šťouchané brambory s cibulkou a slaninou 200 g 42,–
Bramborové chipsy s koktejlovou omáčkou 250 g 89,–
Rozpečená bageta bylinková/česneková 2 ks 39,–
Pečivo – ošatka 1 ks 39,–
Grilovaná čerstvá zelenina 280 g 69,–
rajče, cuketa, paprika, žampion, jarní cibulka, extra virgin
Omáčka k jídlu 50 g 29,–
hořčicová, tatarská, koktejlová, salsa, BBQ…

PI.JEZ.PI, restaurace
Americká 38, Plzeň

Zobrazit na mapě

Otevírací doba:
PO – ČT 11:00 – 24:00
PÁ, SO 11:00 – 01:00
NE 11:00 – 23:00

Nekuřácká restaurace.

Manažeři restaurace:
Milan Flek
Radka Staňková

Šéfkuchař:
Jan Kindl

Rezervace:
377 331 308
608 182 478

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

25. 04. 2014

Take away Restaurace Bohemia

Dle denní nabídky Restaurace Bohemia si můžete objednat oběd s sebou. Stačí pouze poslat email, kde napíšete:

  • jméno a příjmení
  • telefon
  • jídlo, které si chcete objednat a počet porcí. Aktuální …

všechny události

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

Přidejte se k našemu týmu kuchařů!
Oznámení o EET

všechny události