Denní menu

Pondělí 20. 08. 2018

  Množství Cena (Kč)

Fazolová polévka s klobásou

35,–

Halušky s restovaným uzeným masem a kysaným zelím

99,–

Filírované kuřecí maso na listovém salátu s čerstvou bagetou a limetovým dipem

105,–

Azu po tatarsku s dušenou rýží ovoněnou hřebíčkem

120,–

Úterý 21. 08. 2018

  Množství Cena (Kč)

Drůbeží vývar se zeleninou a játrovou zavářkou

35,–

Srbské rizoto sypané sýrem Gouda, kyselá okurka

99,–

Kuřecí stehno nadívané žemlovou nádivkou s vařeným bramborem a rajčatovým salátkem

105,–

Steak z kotlety s grilovanou zeleninou, rozmarýnovým bramborem a smetanovou omáčkou

120,–

Středa 22. 08. 2018

  Množství Cena (Kč)

Tomatový krém s parmezánem

35,–

Salát „Caprese“ s domácí focacciou

99,–

Vepřové výpečky s dušeným zelím a bramborovým knedlíkem

105,–

Telecí „Scaloppine“ s omáčkou marsala, mačkaný brambor s olivami a sušenými rajčaty

155,–

Čtvrtek 23. 08. 2018

  Množství Cena (Kč)

Hovězí vývar z oháňky se zeleninou a nudličkami z cukety

35,–

Znojemská hovězí pečeně s dušenou rýží

99,–

Čevabčiči s vařeným bramborem, nakládanou červenou řepou a hořčicí

105,–

Grilovaný filet z okouna nilského s tomatovým risottem

135,–

Pátek 24. 08. 2018

  Množství Cena (Kč)

Pórkový krém se smetanou a krutony

35,–

Spaghetti pomodoro s trhanou mozzarellou a bazalkou

99,–

Vídeňský řízek z vepřové pečeně s bavorským salátem

105,–

Do růžova pečené kachní prso na sicilsém ragú z čočky beluga

155,–

PI.JEZ.PI, restaurace
Americká 38, Plzeň

Zobrazit na mapě

Otevírací doba:
PO – ČT 11:00 – 24:00
PÁ, SO 11:00 – 01:00
NE 11:00 – 23:00

Nekuřácká restaurace.

Manažeři restaurace:
Barbora Poutníková

Šéfkuchař:
Jan Kindl

Rezervace:
377 331 308
608 182 478

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

25. 04. 2014

Take away Restaurace Bohemia

Dle denní nabídky Restaurace Bohemia si můžete objednat oběd s sebou. Stačí pouze poslat email, kde napíšete:

  • jméno a příjmení
  • telefon
  • jídlo, které si chcete objednat a počet porcí. Aktuální …

všechny události

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

Přidejte se k našemu týmu kuchařů!
Oznámení o EET

všechny události